Fotografije iz bolnice
42

Neymar i Bruna Biancardi postali roditelji: U dirljivoj objavi otkrili ime djevojčice

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Neymar i njegova djevojka Bruna Biancardi postali su roditelji, a par je u zajedničkoj objavi na Instagramu podijelio sretne vijesti te otkrio ime djevojčice.
Uz niz fotografija s novorođenom kćerkom iz bolnice u opisu zajedničke objave otkrili su da se zove Mavie uz poruku: "Naša Mavie je stigla da upotpuni naše živote".

"Dobro došla, kćeri! Već te jako volimo. Hvala što si nas odabrala", poručili su u nastavku.

Fotografije prikazuju par kako se smiješi i ljubi novorođenu kćer, a uključuju i jednu na kojoj se nogometaš može vidjeti dok kupa Mavie.

Par je još u aprilu objavio da očekuju prvo zajedničko dijete. Biancardi je dokumentovala tok svoje trudnoće na svojim profilima na društvenim mrežama.

Ipak, Bruni nije bilo lako tokom trajanja trudnoće. Nogometaš je ovog ljeta priznao da ju je prevario te joj uputio javno izvinjenje. U septembru je potom ponovo podijeljen snimak nogometaša na kom je vara s dvije djevojke.

Bruna se oglasila na Instagramu nakon vijesti da je ponovo prevarena: "Saznala sam šta se dogodilo i ponovo sam razočarana. Tokom posljednjeg stadija trudnoće sam fokusirana na svoju kćerku i samo o njoj mislim u ovom trenutku. Zahvalna sam vam na porukama podrške", poručila je tada.

Biancardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing. Bavila se manekenstvom, a onda se posvetila influenserskoj karijeri. Njeno bogatstvo procijenjeno je na gotovo dva miliona dolara. Neymara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno.

Nogometaš Al-Hilala već ima 12-godišnjeg sina, Davi Luccu, sa Carolinom Dantas.