"Umirao" od smijeha
29

Ni traga od "tužnog Afflecka": Ben uhvaćen u netipično dobrom raspoloženju s bivšom suprugom

N. O.
Juliano-gl/X17online.com
Juliano-gl/X17online.com
Za razliku od njegovih brojnih umornih izdanja, Ben Affleck privukao je pažnju posljednjim pojavljivanjem u javnosti gdje je snimljen u naročito dobrom raspoloženju s bivšom suprugom Jennifer Garner.

Par je u nedjelju bio na košarkaškoj utakmici njihovog jedanaestogodišnjeg sina Samuela gdje su fotografisani tokom razgovora. Na fotografijama se može vidjeti Garner dok govori, a Affleck je posebno raspoložen.

Dok su njegova prethodna pojavljivanja u javnosti obilježili izmučeni izrazi lica zbog kojih je postao inspiracija za memeove, ovaj put je bio netipično veseo te je sudeći po snimcima "umirao" od smijeha.

Juliano-gl/X17online.com
Juliano-gl/X17online.com

Jennifer (51) je bila ležerno odjevena u sivi džemper, crne helanke i patike, a kosu je pokupila u opuštenu punđu. Na glavi je nosila crne sunčane naočare dok je ćaskala s bivšim suprugom. Affleck je također bio ležerno obučen, noseći kariranu košulju preko majice, usklađenu s farmerkama i patikama.

Par, koji je bio u braku od 2005. do 2018. godine, napustio je meč u Santa Monici u Kaliforniji zajedno sa sinom. Pored njega imaju i kćerku Violet (17) i Seraphine (14).

Affleck i Garner su održali prijateljski odnos nakon razvoda, a često su njihove fotografije privlačile pažnju te se čak spekulisalo o mogućem pomirenju.

Ipak i Affleck i Garner su nastavili dalje od svog razlaza, a dok je oskarovac u braku s Jennifer Lopez, Garner je od 2018. u vezi s biznismenom Johnom Millerom.