Negira da koristi botoks
19

Nicole Kidman iznenadila posljednjom fotografijom i pretjerano zategnutim licem

I. B.
Nicole Kidman ponovo je iznenadila obožava
Nicole Kidman ponovo je iznenadila obožava
Glumica Nicole Kidman jedna je od najcjenjenijih holivudskih diva. Ostvarila je neke kultne uloge, a njen porculanski ten i svijetla boja kose od početka su njen zaštitni znak. Ipak, kada je riječ o metodama "uljepšavanja" ove glumice, mnogi su podijeljenog mišljenja.

Kidman koja ima 54 godine posljednjom objavom koju je podijelila na svojim društvenim mrežama dala je naslutiti kako ne odustaje od svojih načina da se izbori sa starošću.

Na fotografiji gdje je pozirala sa Lulu Wang, rediteljicom njene nove serije "Expats", obožavatelji su primijetili kako Nicoleino lice, koje je bilo s minimalno šminke, izgleda zategnuto i natečeno.

"Zašto to radiš sa licem? Prelijepa si prirodna", poručio joj je jedan obožavatelj.

"Šta ti se dogodilo?", pitao je drugi.

Iako je glumica godinama pripisivala svoj izgled i blistav ten zdravom načinu života negirajući kako se podvrgnula bilo kakvoj estetskoj operaciji, 2011. je po prvi put "provukla kroz uši" kako je ipak probala botoks.

"Probala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane većina stvari ne pravi razliku. Čak sam isprobala i botoks, ali nije mi se svidjelo kako mi je lice poslije izgledalo. Sada ga više ne koristim i opet mogu pomjerati čelo", kazala je glumica tada.

Po svemu sudeći, čini se da je kasnije promijenila mišljenje, a njeni obožavatelji slažu se kako je Nicole prirodno lijepa te da je ovakvo što samo višak na njenom licu.

Inače, Kidman je trenutno zauzeta snimanjem svoje nadolazeće serije koja je bazirana na romanu "The Expatriatews" Janice Y.K. Lee koja prati ekstravagantne živote izbjeglica.

Na projektu je počela raditi prošle godine u Hong Kongu usred ograničenja koronavirusa, a tada je dobila i izuzeće od obavezne sedmodnevne izolacije kako bi mogla snimati seriju.