Opisala je prvi spoj
25

Nova djevojka Kanyea Westa otkrila: Kupio mi je apartman pun odjeće

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kanye West kupio je Juliji Fox cijeli hotelski apartman za njihov nedavni spoj, otkrila je 31-godišnja glumica za Interview Magazine.

"Upoznala sam Yea u Miamiju na Silvestrovo i to je bila trenutna povezanost", ispričala je Julija opisujući Westovu energiju kao vrlo zabavnu u čijoj je blizini ugodno.

Fox je objasnila da je par "odlučio zadržati tu dobru energiju i odletjeti natrag u New York kako bi gledali 'Slave Play'."

Napominjući da je West stigao na vrijeme na predstavu, unatoč tome što se zavjesa podigla samo sat vremena nakon što je njegov avion sletio, dodala je da su nakon predstave odlučili večerati u Carboneu, jednom od njenih omiljenih restorana.

Julija je otkrila i da joj je West kupio pun hotelski apartman odjeće koji ju je čekao u Pendry Manhattan Westu, gdje je reper odsjeo.

"To je bilo ostvarenje sna svake djevojke", dodala je. "Osjećala sam se kao prava Pepeljuga. Ne znam kako mu je to uspjelo, niti kako je sve to uspio na vrijeme… Kao, tko radi ovakve stvari na drugom spoju? Ili bilo kojem drugom", zapitala se Julija.

"Ne znam kamo sve ovo vodi, ali ako je ovo ikakav pokazatelj budućnosti, sviđa mi se kako izgleda", zaključila je Julija.

Ovaj intervju dolazi dan nakon što je Page Six otkrio da West ima fotografa na platnom spisku koji putuje s njim kako bi dokumentirao njegove izlaske.

"Fox i West su upravo izašli iz svojih prijašnjih veza i pomogli su jedno drugome da se oporave", objasnio je izvor za Page Six ranije ovog tjedna. "Oni su na neki način srodne duše i super je to gledati."

Fox se nedavno razišla s ocem njezina djeteta, pilotom Peterom Artemijevom kojeg je na Instagramu u decembru optužila: “Ovaj čovjek me ostavio s 5-mjesečnim djetetom i psom i svim računima".

Westovi glasnogovornici još uvijek nisu komentirali njegovu novu romansu.