Zatvoren slučaj
24

Objavljen uzrok smrti DJ-a Stephena tWicha Bossa, pronađen u motelu nedaleko od kuće

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Zvanični uzrok smrti američkog DJ-a i plesača Stephena "tWitcha" Bossa je samoubistvo prostrijelnom ranom u glavu, saopćili su iz policije Los Angelesa.
Prema vještačenju iz okruga Los Angeles, nije bilo znakova koji bi ukazali na učešće druge osobe te je slučaj službeno zatvoren.

Plesač koji se proslavio u showu Ellen DeGeneres pronađen je u utorak u kupatilu svoje sobe u motelu Oak Tree Inn u Encinu u Kaliforniji samo 14 minuta hoda od njegove kuće.

Jučer je objavljeno da je 40-godišnjak izvršio samoubistvo, a vijest o smrti potvrdila je njegova supruga Allison Holker

Policajci divizije West Valley odgovorili su na poziv iz motela oko 11:20 po lokalnom vremenu. Osoblje je za TMZ izjavilo da nije djelovao "vidljivo" uznemireno kada je prethodne noći stigao samo s malom torbom za noćenje.

Bossova supruga, Allison Holker, prijavila je nestanak svog muža policiji tog jutra nakon što je primijetila da je napustio njihov dom bez svog automobila, što je bilo prilično čudno.

Nakon vijesti o njegovoj tragičnoj smrti, Bossovi najbliži prijatelji i porodica - uključujući njegovu suprugu - progovorili su o njegovom duhu čak i usred njegovih unutrašnjih borbi.

"Unosio je radost gdje god bi se pojavio. Cijenio je porodicu, prijatelje i zajednicu. Ljubav mu je bila iznad svega. Bio je najbolji muž, otac i inspiracija svojim fanovima", poručila je njegova supruga.

Od njega se oprostila i Ellen DeGeneres, koja je napisala da joj je srce slomljeno nakon ove tragične vijesti.

Vezani članci