Pokrenute nove tužbe
26

Objavljene fotografije Diddyjevih zabava, na njima i cjevčica koju je koristio za drogiranje žrtava

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američki mediji objavili su fotografije snimljene na zabavama koje je organizovao P Diddy. Ovaj reper se trenutno sprema za još jedan talas tužbi za seksualno zlostavljanje.

Između ostalog se vidi kako Diddy pleše sa ženama i razgovara s drugim osobama dok su flaše votke na stolu. Fotografije su uvrštene u nove tužbe advokata Tonyja Buzbeeja.

Druga žrtva podijelila je fotografije plastične cjevčice koju je Diddy koristio za ubacivanje droge za silovanje u piće.

Buzbee navodi da postoji najmanje sedam novih žrtava repera, uključujući 13-godišnju djevojčicu. Podsjećamo, prije nekoliko dana je on podnio šest tužbi u ime anonimnih tužitelja.

Ovaj advokat je također rekao da će nastaviti otkrivati detalje o moćnicima i poručio svima da će biti šokirani imenima s A liste koju će objaviti.

Diddy je uhapšen prošlog mjeseca na Manhattanu nakon istrage o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. Javilo se više od 100 žrtava koje tvrde da su bile na meti ovog repera. Mnogi od njih sarađuju upravo sa spomenutim advokatom.