Seksualno nasilje
23

Oglasila se još jedna žrtva P Diddyja: Tvrdi da je reper drogirao, silovao i natjerao da abortira

N. C.
Reper Sean P Diddy Combs suočava se sa još jednom optužbom za seksualno nasilje.

U novom građanskom postupku, žena - identifikovana pod pseudonimom Jane Doe - tvrdi da je više puta silovana i drogirana u kućama muzičkog mogula i da je ostala trudna nakon jednog od susreta.

Najnovija tužba podnesena je u petak protiv Combsa, njegovih kompanija i nekoliko saradnika, a traži neotkrivenu odštetu za fizičke povrede, teške emocionalne bolove, poniženje, anksioznost i drugu štetu.

Žena tvrdi da je upoznala Combsa u inostranstvu 2020. godine i da su se napadi i uznemiravanje nastavili sve do jula ove godine.

Ona tvrdi da su je često prisiljavali i maltretirali da putuje do Combsovih domova u New Yorku, Los Angelesu, Miamiju i drugim gradovima, a tokom svake posjete reper ju je tjerao da "izvodi show" za njega.

U jednom susretu za koji se tvrdi da se dogodio u julu 2022. godine, žena tvrdi da se onesvijestila nakon što je bila prisiljena da uzima lijekove koji su uključivali ketamin.

Kasnije je navodno napravila test na trudnoću i rekla Combsu da je pozitivan. Rekla je da je saradnik muzičkog producenta više puta zahtjevao od nje da abortira. U tužbi se navodi da je imala pobačaj.

Podsjećamo, u optužnici objavljenoj prošle sedmice, policajci su zaplijenili velike količine baby ulja i lubrikanata u njegovim domovima u Miamiju i Los Angelesu. Osim toga, također su otkrili vatreno oružje i streljivo s oštećenim serijskim brojevima.

Vlasti vjeruju da su mnoge bočice baby ulja i lubrikanta korištene kao zalihe za Combsove ozloglašene zabave na kojima su se često konzumirali alkohol i droge. Prema tvrdnjama žrtava, zabave su ponekad trajale danima, a uključivala su više komercijalnih seksualnih radnica i različite narkotike, koje je P Diddy dijelio žrtvama kako bi bile poslušne.