Traže privatnost
33

Oglasila se porodica Liama Paynea nakon iznenadne smrti pjevača: "Srce nam je slomljeno"

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Porodica Liama Paynea oglasila se nakon njegove smrti objavivši kratko saopštenje u kojem su kazali da im je srce slomljeno zbog gubitka.

Kako prenosi BBC, porodica tragično preminulog pjevača u saopštenju se odlučila zvanično oglasiti o njegovoj smrti.

"Srce nam je slomljeno. Liam će zauvijek živjeti u našim srcima i pamtit ćemo ga po njegovoj dobroj, smiješnoj i hrabroj duši", kazali su.

U nastavku su poručili: "Mi kao porodica podržavamo jedni druge najbolje što možemo i tražimo privatnost i prostor u ovo grozno vrijeme".

Podsjetimo, prethodno su se oglasile i njegove brojne kolege među kojima Charlie Puth, muzičar Zedd, Rita Ora, kao i televizijska mreža MTV koja među prvima odala počast pjevaču u izjavi: "Duboko smo tužni što saznajemo za tragičnu smrt Liama ​​Paynea danas. Tokom ovog teškog vremena, naša srca ostaju uz njegovu porodicu, voljene osobe i fanove".

Još uvijek se čeka reakcija njegovih kolega iz benda One Direction - Zayna, Nialla Horana, Harryja Stylesa te Louisa Tomlinsona.

Stylesova majka podijelila je njegovu fotografiju napisavši: "Bio je samo dječak", a Zaynove sestre također su se oprostile na društvenim mrežama.

Podsjetimo, pjevač je preminuo nakon pada s balkona hotela u Buenos Airesu. Njegovoj smrti je prethodio poziv policiji jer su uposlenici hotela bili zabrinuti za njega nakon što je razbio laptop te se čudno ponašao.

U njegovoj sobi pronađen je razbijen televizor, kao i ostaci praha na stolu koji podsjeća na kokain.