Pružili mu podršku
22

Oglasila se porodica P Diddyja: Mnogi su ga osudili na temelju teorija zavjere i lažnih narativa

L. R.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što su ga nedavno podržali na prvom saslušanju, članovi P Diddyjeve porodice oglasili su se putem Instagrama.

Putem zajedničke objave podijelili su porodičnu fotografiju na kojoj se nalaze P Diddy, njegova majka Janice Combs, njegova partnerica Dana Tran te djeca. Oni tvrde kako su i njih i P Diddyja osudili na temelju optužbi koje su lažne.

"Prošli mjesec uništio je našu porodicu. Mnogi su osudili i njega i nas na temelju optužbi, teorija zavjere i lažnih narativa koji su se pretvorili u apsurd na društvenim mrežama. Ujedinjeni smo, podržavajući te na svakom koraku. Držimo se istine, znajući da će ona prevladati i da ništa neće slomiti snagu naše porodice. Nedostaješ nam i volimo te tata", napisalu su objavi.

Reper ima sedmero djece sa četiri različite žene: posinak Quincy Brown (33), sin Justin Dior (30), sin Christian King Combs (26), kći Chance Combs (18), blizanke Jessie i D'Lila Combs (17) te Love Sean (2).

Nedavno je putem njegovog zvaničnog Instagram profila podijeljena objava u kojoj je najmlađoj kćerki Love Sean čestitan drugi rođendan.

Podsjećamo, P Diddy uhapšen je 17. septembra u New Yorku, a trenutno je pritvoru, gdje će ostati do početka suđenja koje je zakazano za 5. maj 2025. godine.