Katastrofalno ponašanje
21

Oglasili se pjevači koji su Severini uputili seksističke komentare: Ponijela me atmosfera i ludilo

D. J.
Screenshot: Twitter
Screenshot: Twitter
Na konferenciji nakon prve polufinalne večeri Dore, Severina je dijelila jaja ostalima takmičarima, no neki ih nisu uzeli

Najprije njeno jaje nije uzeo Vinko Ćemeraš, potom Battifiaca i Saša Lozar koji je sve začinio i seksističkim komentarom.

"Čekaj, imam drugo, nije tako veliko, ali poslužit će", rekao je Lozar i sam se sebi nasmijao dok ga je Severina zbunjeno promatrala.

Nije ga uzeo ni mladi pjevač Eugen Stjepan Višić. "Mislim da tebi držanje jaja bolje stoji", rekao joj je. Njihovo ponašanje izazvalo je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama.

Eugen se nakon svega oglasio na Instagramu.

"Severinu volim otkad znam za sebe. 'Fora s jajima' se odnosila na cijelu priču s pilićima i ženi s druge planete (kao u nastupu)", napisao je uz zajedničku fotografiju.

Ispriku Severini uputio je i Saša Lozar. Kaže da ga je "ponijela atmosfera".

"U životu postoje momenti kad se pretjera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što ne bih NIKAD rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povrijedio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namjera. Oprosti", poručio je Lozar.