U Los Angelesu
52

Opljačkan dom pjevačice Jessie J, ukraden nakit vrijedan više od 20.000 dolara

L. R.
Jessie J (Foto: EPA-EFE)
Jessie J (Foto: EPA-EFE)
Dom pjevačice Jessie J u Los Anglesu nedavno je opljačkan, a navodi da je ukraden nakit u vrijednosti većoj od 20.000 dolara.

Riječ je o njenom domu u kojem živi s dugogodišnjim partnerom, košarkašom Chananom Safirom Colmanom i njihovim jednogodišnjim sinom Skyom, a kako piše The Mirror, provalnici su ušli kroz prozor kojeg su prethodno razbili.

Kako su naveli iz policije Los Angelesa, još uvijek nema uhapšenih koji su povezani s pljačkom. Jessie je obavijestila policiju u četvrtak kada se vratila u svoj dom i otkrila da je provaljeno i da je ukraden nakit vrijedan više od 20.000 dolara.

Inače, ovo samo jedna u nizu od provala, koje su dogodile na tom području. Naime, iz policije ističu da su i druge slavne ličnosti nedavno imale problema s provalnicima.

Vila Toma Hanksa i Rite Wilson vrijedna 26 miliona dolara u Pacific Palisadesu također je opljačkana ovog ljeta. Hanks i Wilson nisu bili kod kuće da se to dogodilo, a prema izvještaju, sigurnosni alarm se uključio kada su provalnici razbili prozor gostinjske kuće na imanju.

Druge slavne osobei njihova imanja, uključujući glumicu Sarah Hyland i komičara Marlona Wayansa, također su bile na meti provalnika, koji su,, čini se, ciljali na slavne osobe koje nisu bile kod kuće.