Posao za dvije agencije
54

Organizatorica Nurkićeve svadbe: Jedan od najzahtjevnijih projekata na kojem smo mi ikada radili

L. R.
Jusuf Nurkić i Emina Durić (Foto:Instagram/Vlasta.Weddings)
Jusuf Nurkić i Emina Durić (Foto:Instagram/Vlasta.Weddings)
Ines Nanić, organizatorica svadbe košarkaša Jusufa Nurkića u Dubrovniku, nedavno je u medijima otkrila koliko je kompleksno bilo organizirati ovaj značajan dan za bh. košarkaša i njegovu izabranicu.
Naime, Ines Nanić gostovala je u emisiji RTL Danas gdje ju je novinar pitao koliko dugo se jedno takvo vjenčanje priprema i kako uspiju zadržati privatnost.

"To je jedan od najzahtjevnijih projekata na kojem smo ikada radili. Moja firma postoji 15 godina i moram reći da smo radili u saradnji s još jednom firmom iz Dubrovnika. To je doista bio posao za dvije agencije", rekla je Nanić na početku.

"To je prava produkcija. Nekad se to zvalo menadžement događaja, ali u današnje vrijeme takav projekt zahtijeva sigurno višemjesečne pripreme, a evo čisto da vam dočaram na sam dan vjenčanja bilo je 150 gostiju, a nas u cijeloj produkciji je bilo 146", poručila je organizatorica.

Ona je pored ovog pitanja odgovorila i to kakvi su danas zahtjevi njenih klijenata i kako su im neki od najvažnijih kriterija za svadbeno veselje zapravo privatnost i orginalnost. Također, otkrila je i da je jednostavnije raditi s bogatijim klijentima zbog većeg budžeta.

Podsjećamo, Jusuf Nurkić i Emina Durić vjenčali su se 29. jula u Dubrovoniku, a ceremonija vjenčanja održana je na tvrđavi Lovrijenac. Njihovom slavlju prisustovale su brojne poznate ličnosti kao što su: Lejla i Tarik Filipović, Viktorija i Dino Rađa, Sabina i Enis Bešlagić, Goran Bogdan, Petar Grašo, Željko Joksimović, Jovana Stojiljković, košarkaš Portland Trail Blazersa Anfernee Simons s djevojkom, Bre Hudson i drugi.