Šta je bilo sporno
52

Otkriven razlog zbog kojeg Brad Pitt i George Clooney godinama nisu razgovarali

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Brad Pitt i George Clooney godinama nisu bili u kontaktu, a nedavno su se zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Veneciji. Strani mediji navode da je Bradova djevojka Ines de Ramon zaslužna za to što su izgladili odnose.

Njihovo prijateljstvo je bilo narušeno dok je Brad bio u braku s Angelinom Jolie. Izvori tvrde da je njoj smetala Amal Clooney.

Naveli su kako je Angelina dugo nosila titulu "najglamuroznije humanitarke na svijetu" s obzirom na to da je čak 21 godinu bila posebna izaslanica u UN-u. S ove funkcije se povukla 2022.

Nije joj se dopalo to što je advokatica Amal odjednom bila u fokusu javnosti i što se, između ostalog, bavi ljudskim pravima. Smatrala je da će joj oteti titulu humanitarke. Angelina i Brad nisu prisustvovali njihovom vjenčanju koje je održano 2014. u Veneciji.

Bradova djevojka Ines de Ramon ga je nagovorila da se pomiri sa starim prijateljem. On se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji pojavio s Clooneyjem te su se odlično zabavili.

"Ines je potpuna suprotnost Angelini. Odlično se slaže sa svim njegovim prijateljima. Ima laganu narav", rekao je izvor.