U Zagrebu
145

Oženio se jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača, njegova lijepa supruga privukla pažnju

I. S.
Foto: Pixsell/Neva Žganec
Foto: Pixell/Neva Žganec
Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih hrvatskih pjevača, jučer se oženio, a njegova prelijepa supruga Miriam Cirkon privukla je pažnju javnosti.

Vjenčali su se u Bazilici sv. Antuna Padovanskog u Zagrebu, a proslava se nastavila na jednom imanju. Miriam je nosila izrezanu vjenčanicu otvorenih ramena. Odlučila se za prirodnu šminku, podignutu frizuru i otvorene štikle.

Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale njihovom posebnom danu, a među njima su muzičari Dino Jelusić i Alen Đuras, voditeljica Ana-Klaudija Štilinović i drugi.

O Miriam se jako malo zna s obzirom na to da ne želi biti pod budnim okom javnosti. Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu. Nacrtala je jednu ilustraciju za Matijin posljednji album.

Pojavila se u spotu Divljih jagoda za pjesmu "Nemam ništa protiv". Ona i Matija su u februaru ove godine dobili kćerku Lotu. Matija je ranije u intervjuu za IN Magazin izjavio:

"Ona je jednostavno - jednostavna. Super je, sve razumije. Šta da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe."