"Ne mogu to kontrolisati"
2

Pique o navodima da je prevario Shakiru: Nije bila potpuno iskrena

D. V.
Gerard Pique (Foto: EPA-EFE)
Gerard Pique (Foto: EPA-EFE)
Shakira je prošle godine predstavila pjesmu "BZRP Music Sessions #53" kroz koju je otkrila kako je njen bivši partner, Gerard Pique prevario.

Nakon što je ozvaničila tu informaciju mnogi fanovi su stali na njenu stranu.

Ipak, bivši nogometaš Barselone i reprezentacije Španije Gerard Pique gostovao je u emisiji na CNN-u gdje je prvi put prokomentarisao njegov raskid sa Shakirom.

Ono što je dosad bilo poznato je da je Pique prevario Shakiru sa 12 godina mlađom Clarom Chijom Marti. Pique je gostujući na CNN-u optužio Shakiru da nije bila potpuno iskrena o cjelokupnoj situaciji.

"Ono što je ispričano nije prikazano onako kako je stvarno bilo. Ne mogu to kontrolisati. Sada sam okružen svojim najdražima, oni znaju kakav sam i šta radim i to mi daje mir. Život kakav sam imao, mogućnost da igram za klub svog života više od 20 godina, divna djeca, prijatelji za cijeli život, zahvalan sam na svemu tome", poručio je.

Shakira je ranije za People govorila o raskidu sa Piqueom i istakla da je mislila da neće moći preživjeti jer je u istom trenutku kada je saznala da je Pique prevario njen otac ležao u bolnici na intenzivnoj njezi.

"Preko medija sam saznala da me je varao dok mi je tata bio na intenzivnoj. Najteže mi je padalo to što nisam mogla dobiti savjet od oca, a toliko mi je bio potreban", kazala je.

Shakira i Pique imaju dva sina - Milana i Sashu, a prema najnovijim navodima, Pique bi se uskoro mogao vjenčati sa svojom djevojkom Clarom Chijom Marti.