Dok "blati" pjevačicu
112

Popović odgovorio Severininoj majci: Moj sin je u agresivnom okruženju, želim ga zaštititi

I. B.
Milan Popović, Severinin bivši partner i otac njihovog djeteta, odgovorio je njenoj majci Ani nakon što ga je javno nazvala lažovom i osobom koja prema njenoj kćerki primjenjuje "najgore KGB metode".
Iako je istakla kako to do sada nije činila, Ana je prekinula šutnju oglasivši se o novonastaloj situaciji sa Severinom, a u dužoj objavi javno se obratila Popoviću.

Između ostalog, napisala je kako ga "može biti sram" jer on, koji uopće nije bio prisutan u njenoj kući, objašnjava šta se tamo desilo.

"Odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju kći, majku svog djeteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira ju godinama i javno pljuje, a to je majka njegova sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KGB metode primjenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njezinom okruženju", dio je njene poruke, a koju cijelu možete pročitati u članku ispod.

Sada joj je na sve odgovorio i Milan, istaknuvši kako je uvjeren da Ana nije ta koja stoji iza napisanih riječi.

"Dajem sebi za pravo da komentiram navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da je nije dala Ana Vučković, već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najvjerojatnije Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom", započeo je Popović, prenose hrvatski mediji.

Zatim je nastavio:

"Interesantno je da bi Ana Vučković mogla dati ovakvu izjavu poslije svih uvreda koje je taj dan primila od svoje miljenice Severine, a koje premašuju sve norme normalnog majka-kćerka odnosa. Istraga će naravno pokazati što se dogodilo i ko je koga napao. Pitate me zašto se ja miješam? Miješam se zato što je to najbliže okruženje u kojem odrasta naš sin", poručio je Popović.

Izjavu je zaključio ironičnim pozdravom pjevačicinom timu.

"To je otuđujuće, agresivno, nestabilno, nezdravo okruženje iz kojeg na sve moguće načine pokušavam ga izvući i zaštititi. Pozdrav Severininom PR timu, do sljedeće izjave", izjavio je.

Severina se nije oglašavala nakon novonastalog incidenta, kao ni povodom prijateljstva njenog bivšeg supruga Igora Kojića sa Popovićem za koje se saznalo nešto prije posljednjih dešavanja.