37-godišnja glumica
2

Poslije drame s novim filmom: Blake Lively vratila se na Instagram nakon mjesec dana

L. R.
Blake Lively (Foto: EPA-EFE)
Blake Lively (Foto: EPA-EFE)
Nakon brojnih kontroverzi i kritika tokom premijere njenog filma "It Ends With Us", glumica Blake Lively prekinula je "šutnju" na Instagramu nakon mjesec dana.

Naime, nakon što su uslijedile brojne reakcije o filmu, svađi između glumice i Justina Baldonija te objave starog intervjua u kojem Lively vrijeđa novinarku, glumica je danas putem Instagrama objavila story.

Povod njene objave bila je rođendanska čestitka prijatelju, slavnom fotografu Guyu Arochonu, na kojoj ga grli, dok pored nje stoji Ryan Reynolds i njihovom zajedničkom prijateljicom.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Lively je tom prilikom izjavila da je zahvalna na tom što već 20 godina poznaje s Guyom i njegovom porodicom. Istakla je kako je on za nju bio tu i u najboljim i najlošijim vremenima te da njen život ne bi bio ovakav.

Inače, Lively se neko vrijeme povukla s Instagrama usred kontroverzi o filmu "It Ends With Us". Osim što je bila glavna ženska uloga u filmu, Lively je bila i izvršna producentica, dok je njen kolega Justin Baldoni glumio glavnu mušku ulogu te bio reditelj.

Glasine o svađi su se pojavile kada su fanovi primijetili da Baldoni nije bio dio grupnih intervjua i fotografija na premijeri filma u New Yorku 6. augusta. Ekipa sa seta otkrila je kako je napetost između njih dvoje zapravo bila takoreći "javna tajna" na setu.

"Svi su znali da se ne vole. Mislim da se neke glasine na internetu čine malo snažnijim nego što jesu. Mislim da se ne mrze, ali ne mislim da bi ponovno radili zajedno. Njihovi stilovi su previše različiti. Blake je vrlo poslovna i vrlo praktična. Justin je toliko drugačiji od toga zašto se bavi umjetnošću", rekao je jedan od uposlenika sa seta.

Pored toga, Lively se također suočila sa oštrim reakcijama jer se nije bavila temom porodičnog zlostavljanja tokom promocije filma u medijima, nego se više fokusirala na odjeću koju je nosila.