Prekinuli 2022. godine
14

Posljednji dani Liama Paynea: Suočavanje s pravnim problemima zbog bivše zaručnice

A. Ć.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Izvor blizak Payneu navodi da se u posljednjim danima svog života suočavao sa ozbiljnim pravnim problemima vezanim za svoju bivšu zaručnicu, Mayu Henry.
Maya Henry, mlada i talentovana manekenka, nedavno je na društvenim mrežama otvorila temu o njihovoj vezi, što je dodatno rasplamsalo interes javnosti.

U TikTok videu objavljenom 6. oktobra, Henry je govorila o uznemiravanju koje je doživjela, sugerišući da je njen bivši partner, iako nije izričito spomenula njegovo ime, nastavio da je kontaktira na način koji joj je bio neprijatan.

@mayahenry

Replying to @marie anways sorry for the rant but things need to be addressed

♬ original sound - Maya Henry
Ova situacija otkriva ne samo lične borbe koje je Liam prolazio, već i izazove s kojima se suočava i Maya. Navodno su bili zaručeni prije prekida veze 2022. godine, a najnovije informacije govore o tome kako je Maya izdala pravnu naredbu o prekidu, jer se Liam nastavlja obraćati njoj, što je dodatno opteretilo situaciju.

Također, izvor blizak Payneu opisuje ga kao osobu koja je bila "izuzetno opterećena svim pravnim pitanjima" u vezi sa svojom bivšom partnericom.

Ova borba, koja se odvijala u njegovim posljednjim danima, ostavlja pitanje koliko su lični odnosi i emotivni tereti mogli uticati na njegovo stanje.