Tvrdi advokatica
29

Postoji nekoliko eksplicitnih snimaka Diddyja i slavnih ličnosti: Hollywood strahuje od njihove objave

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Advokatica Ariel Mitchell-Kidd, koja je zastupala jednu od osoba koja je pokrenula tužbu protiv P Diddyja, tvrdi je da postoje tri eksplicitne snimke na kojima se pojavljuje ovaj reper s još tri poznate ličnosti.

"Pojedinci koji su me kontaktirali imaju tri eksplicitna snimka s tri različite poznate ličnosti, uključujući Diddyja. Postoji i četvrti snimak slavne ličnosti bez Diddyja, ali u kompromitirajućoj situaciji s nekim", navela je.

Dodala je da vjeruje da je osoba na četvrtom snimku snimljena u jednoj od Diddyjevih vila i da su ostale tri osobe slavne ličnost s A liste. Priznala je kako nije pogledala snimke.

"Na početku mi je samo rečeno da oni posjeduju ovu riznicu videozapisa, tako da moram vjerovati da ima mnogo poznatih ličnosti koje znaju šta su uradili", kazala je.

Slavni muškarac koji se pojavljuje u jednom od eksplicitnih snimaka strahuje od toga da bi uskoro sve moglo biti objavljeno. Izvori tvrde da ljudi u holivudskim krugovima već kupuju ove videozapise.

"Ovo izaziva neka zaista uznemirujuća sjećanja. On smatra da je prije mnogo godina bio žrtva i da sada opet prolazi kroz sve to. Ako snimak bude objavljujen, to će ga pratiti cijeli život. Zauvijek će biti na internetu", rekao je izvor za The Post.