Snimak će vas raznježiti
1.1k

Preslatki susret Edina Džeke s najmlađom kćerkicom nakon povratka kući

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Amra Džeko, supruga Edina Džeke, podijelila je simpatični snimak bh. nogometaša s njihovom najmlađom kćerkom Hanom nakon povratka kući poslije reprezentativnih susreta.

Čini se da se Edin po povratku s reprezentativnog okupljanja odlučio družiti s najmlađom kćerkom, što je na snimku koji je raznježio mnoge zabilježila njegova supruga.

Na svom Instagram storyju Amra je podijelila dva kratka snimka na kojima se bh. nogometaš može vidjeti s malenom Hanom koja je rođena u januaru.

"Tata je kući", napisala je manekenka uz boomerang video na kojem se Hana osmjehuje tati.

"Ćao ljubavi, ma gdje si ti?", može se čuti da nogometaš govori kćerkici dok se djevojčica osmjehuje.

Podsjetimo, bh. nogometaš na utakmici BiH protiv Islanda nije zaigrao zbog povrede leđa, dok je na susretu sa Slovačkom odigrao posljednjih pola sata.

Najpopularniji bh. par Amra i Edin često na društvenim mrežama dijele fotografije svoje višečlane porodice, na kojima se može primijetiti da oboje uživaju u roditeljstvu.

Par je nedavno dobio i četvrto zajedničko dijete, a Hana je rođena krajem prošlog mjeseca u Milanu. Amra i Edin su u braku sedam godina i imaju još troje djece: Unu, Danija i Daliju. Ona iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević.