Nije znao šta reći
10

Prijatelj Liama Paynea saznao za smrt pjevača tokom intervjua uživo: "Šokiran sam"

A. Ć.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Gostujući u emisiji uživo na australskoj televiziji Channel 7 News, britanski avanturista i bivši vojnik Ant Middleton doživio je šok kada je saznao za smrt svog prijatelja Liama Paynea.

Tokom razgovora uživo voditeljica ga je usred odgovara o drugom projektu, iznenada upitala za njegovu reakciju na tužnu vijest.

"Znamo da si ovdje zbog drugog projekta, ali moramo razgovarati o smrti Liama Paynea", rekla je voditeljica. Middleton je odmah djelovao zaprepašteno i nakon kratkog zastoja odgovorio: "Da, često razgovaram s Liamom, on je dobar prijatelj. Čekaj, šokiran sam, ovo mi je prvi put da čujem za to".

Nakon što mu je voditeljica izrazila saučešće, Middleton je dodao: "Ne znam šta da kažem. Morat ću kontaktirati neke ljude da saznam šta se zapravo desilo mom dobrom prijatelju. Trenutno sam na snimanju, kao što možete vidjeti, mokar sam i oko mene je bučno".

Payne i Middleton su postali bliski prijatelji tokom snimanja emisije "Straight Talking", gdje su istraživali život u Namibiji, kampirali pod zvijezdama i dijelili iskrene razgovore o svemu.

Nakon završetka snimanja, Middleton je izjavio: "Osnovali smo bratstvo. Bio je poput mlađeg brata za mene. Povjeravao mi se, a ja sam ga često posjećivao".

Nakon tog emotivnog trenutka, Middleton je brzo objavio poruku na Instagramu, izražavajući svoje osjećaje zbog smrti prijatelja.