Potpuno opušteno izdanje
116

Princ William pokazao novi imidž i oduševio obožavatelje: Ovakvog ga nikad nisam vidjela

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Princ William i njegova supruga Kate Middleton na Instagramu su objavili novi video u kojem su čestitali timu Velike Britanije na uspjehu koji su postigli na Olimpijskim igrama u Parizu, a veliku pažnju je privukao izgled britanskog princa.

Naime, William je u posljednjem videu pokazao bradu s kakvom dosad nije viđen u javnosti. Njegovo opušteno izdanje privuklo je priličan interes pratitelja britanske kraljevske obitelji.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

"William, molim te, nastavi puštati tu bradu", "Super izgledaš s bradom", "Godinama nisam vidio Williama neobrijanog, ovo je neočekivan prizor", "Nisam ništa čuo od Williamove brade", "Ovakvog ga nikad nisam vidjela", "On je stvarno na odmoru", pisali su oduševljeni pratitelji.

Inače, princ William je 2021. proglašen najseksi ćelavim muškarcem svijeta. Titulu je dobio prema odabiru tabloida The Sun, koji se u tom istraživanju vodio sljedećom logikom - analizirali su članke i pretraživanja na Googleu te tražili one koji su sadržavali ključnu riječ "seksi".

Tako su došli do rezultata da se princ William uz tu riječ pojavljuje u 17.6 miliona takvih upisa. Istraživanje je inicirala kirurška skupina pod nazivom Longevita, koja se bavi, transplantacijom kose.