Lavina reakcija
0

Promjena od intimne do brutalne atmosfere: Scena tuširanja iz horora "Terrifier 3" šokirala publiku

A. Ć.
Screenshot/ Youtube
Screenshot/ Youtube
Horor film "Terrifier 3", koji je nedavno imao svoju premijeru u Veliko Britaniji, izazvao je brojne reakcije među gledateljima, a posebno jedna scena je šokirala publiku do te mjere da je postala glavna tema rasprava.
Riječ je o kontroverznoj "sceni tuširanja", koja se odvija u trenutku intimnosti između glavnih likova Mie i njenog dečka Colea.

U ovoj sceni, Mia i Cole uhvaćeni su u trenutku strasti pod zajedničkim tušem kada im se pridružuje nadprirodni serijski ubica - klaun Art, naoružan motornom testerom.

Glumica Alexa Blair Robertson kazala je kako to je bila posljednja scena koju su Mason i ona snimali zajedno.

"Bilo je to posebno iskustvo jer oboje nismo imali slična iskustva, a scena je uključivala toliko različitih elemenata kao što su voda, krv, lažno staklo i para", rekla je.

Ova iznenadna promjena od romantične do brutalne atmosfere stvorila je val straha među gledateljima, koji su svjedočili nemilosrdnom ubijanju.

Scena, koja prikazuje brutalnost i iznenadnu promjenu tonova, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Mnogi gledatelji su isticali kako je scena bila ne samo šokantna, već i snažno utjecala na njihov doživljaj cijelog filma.

U intervju za JoBlo, reditelj Damien Leone rekao je kako će film na samom početku biti kontroverzan.

"Zabilježite moje riječi. Garantujem vam da će prvih pet minuta ovog filma biti veoma kontroverzno, ali to čak nije ni velika scena ubijanja. Zato sam mislio da moram sam da snimim ovaj film jer je previše lud. Ako ste mislili da je vladavina terora u drugom dijelu bila ekstremna, još niste ništa vidjeli", naveo je.

Horor "Terrifier 3" donosi priču o klaunu Art koji započinje ubilački pohod mještana okruga Miles dok mirno tonu u san na Badnju večer.