On je trenutno u pritvoru
17

Prva objava na Instagramu nakon hapšenja: P Diddy čestitao kćerki rođendan

L. R.
P Diddy (Foto: EPA-EFE)
P Diddy (Foto: EPA-EFE)
Na zvaničnom profilu repera P Diddyja danas je podijeljena nova objava u kojoj reper čestita rođendan kćerkici.

Nije poznato ko je tačno zadužen za reperove profile na društvenim mrežama dok je on u njujorškom pritvoru, ali je objava postavljena s njegovom čestitkom.

Podijeljene fotografije prikazuju kćerkicu Love Sean Combs s tortom, ali i zajedničke trenutke s P Diddyjem. Djevojčica danas slavi drugi rođendan, a on ju je dobio s manekenkom Danom Tran.

"Sretan ti rođendan. Sretan ti rođendan. Sretan rođendan bebo. Sretan ti rođendan. Tata te voli", pisalo je u objavi u kojoj su komentari isključeni.

Zanimljivo je da P Diddy na ovom profilu ima ukupno tri objave. Jedna od objava je također posvećena kćerkici Love Sean, dok je druga objava posvećena kćerki Chance i to za 18. rođendan.

Love Sean Combs je ujedno i najmlađa od sedmero djece koje reper ima sa četiri različite žene, a to su: posinak Quincy Brown (33), sin Justin Dior (30), sin Christian King Combs (26), kći Chance Combs (18) i blizanke Jessie i D'Lila Combs (17).

Podsjećamo, zajedno s Diddyjevom majkom Janice Combs, oni su nedavno prisustvovali prvom saslušanju gdje je određeno da će suđenje reperu početi 5. maja 2025. godine.