Neposredno prije pada
13

Rezultati obdukcije o smrti Liama Paynea: Bio je pod utjecajem jakih droga koje su izazvale halucinacije

L. R.
Liam Payne (Foto: EPA-EFE)
Liam Payne (Foto: EPA-EFE)
Prema policijskom izvještaju iz Buenos Airesa, Liam Payne je neposredno prije pada s balkona hotela, bio pod utjecajem jakih droga, koje su izazvali psihotične napade i halucinacije.
Kako prenose strani mediji, 31-godišnji pjevač bio je pod utjecajem jakih halucinogenih droga. Toksikološim nalazom je utvrđeno da je u njegovom pronađen metamfetamin, što ga je učinilo agresivnim.

Policija je za TMZ rekla da njegovo prijavljeno "nepredviđeno" ponašanje može biti djelomično posljedica droge i da je možda uzrokovalo halucinacije, što ga je navelo da skoči s balkona na trećem spratu svoje hotelske sobe u Buenos Airesu.

Bez obzira na rezultate dosadašnje istrage, policija će nastaviti s radom na ovom slučaju. Page Six je ranije pisao da se Payne borio s ovisnošću i da se pokušao liječiti.

Podsjećamo, neposredno prije tragične smrti, Liam Payne je boravio u lobiju hotela, a jedna od gošći tvrdi da je razgovarala s njim te da je bio čudan i uznemiren, a bacio je i laptop na pod. Ona je čak uspjela razgovarati s pjevačem neposredno tragičnog događaja. Tvrdi da je on očajnički želio da ga ljudi prepoznaju.

Fotografije hotelske sobe u kojoj je boravio neposredno prije smrti prikazuju razbijen televizor te opojna sredstva. Šef hitne službe u Buenos Airesu otkrio je da je pjevač preminuo zbog višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje.