Povratak u '80-te
16

Rob Lowe priznao da se zabavljao s Demi Moore: Veze su neizbježne

A. Ć.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
U novom intervjuu za podcast "Let's Talk Off Camera" s Kelly Ripom, američki glumac Rob Lowe je otkrio da su on i Demi Moore imali kratku romansu tokom 80-ih godina.

Oboje su tada bili članovi popularne holivudske grupe, a njihova veza bila je tema razgovora nakon što je Kelly Ripa spomenula njihovu nevjerojatnu hemiju u filmu "About Last Night" iz 1986. godine.

Ripa je postavila nekoliko provokativnih pitanja, uključujući i to da li je Lowe bio zaljubljen u Moore ili da li su ikada izlazili. Lowe je odgovorio:

"Slušajte, kada spojite mladog muškarca i ženu od 20 godina, veze su neizbježne."

Iako njihova romansa nije trajala dugo, Lowe ističe da su on i Moore ostali u prijateljskom odnosu i da su odličnom kontaktu tokom svih ovih godina. Trenutno razmjenjuju poruke o nastavku filma "Elmo's Fire Sequel". Lowe je o nadolazećem projektu koji će uključivati originalnu glumačku ekipu rekao:

"Ide malo sporije nego što bih želio, ali to je dobra stvar jer pokušavamo pronaći pravog pisca i pravu priču. Svi glumci su uključeni i svi su uzbuđeni."

Pred kraj razgovora je napomenuo da je njihova romansa završila prije nego što je Moore postala zaručnica s Emilio Estevezom 1985. godine.