Zgodna influenserica
423

Samra Menzilović-Ćatić opravdala titulu jedne od najljepših žena u BiH, istakla mišiće u bikiniju

Klix.ba
Foto: Instagram/samra_menzilovic
Foto: Instagram/samra_menzilovic
Samra Menzilović-Ćatić je na novim fotografijama opravdala titulu jedne od najljepših žena u Bosni i Hercegovini te prikupila brojne komplimente pratitelja.
Naime, ova influenserica je pozirala u bikiniju koji je naglasio njene trbušne mišiće. Naporni treninzi su se očigledno isplatili pa izgleda besprijekorno.

"Zgodna ženo", "Volim ovaj ljetni vibe", "Lijepa", "Savršen ti je kupaći", neki su od komentara koje je dobila na Instagramu.

Nikada nije skrivala da je išla pod nož pa je tako nedavno objavila kako je operisala nos u Turskoj.

"Oporavak traje šest sedmica. Sam proces nije nimalo jednostavan i ono najvažnije je da morate da vjerujete u proces", između ostalog je navela.

Diplomirana je novinarka, a voditeljskim poslom se bavila duže vrijeme. Prije toga se bavila manekenstvom. Bila je druga pratilja Miss BiH.

S Mirsadom Ćatićem ima dvoje djece. Ranije je u intervjuu za Klix.ba rekla da nije lako sve uskladiti, ali je istakla da su upravo djeca njena najveća motivacija i inspiracija.

"Kada ste sami odluke je jednostavno donositi, no kada imate porodicu, sve je kompleksnije. Naravno, dobra organizacija čini čuda i ono što je najbitnije je podrška partnera. Ako to nemate, onda sve pada u vodu. Smatram da su djeca moja remek-djela, moja motivacija, snaga, ljubav i izvor najveće radosti. U 22. godini sam se prvi put ostvarila kao majka i rođenjem kćerke se rodila Samra koja može sve. Moja djeca su moja motivacija. Naravno, uz njih i moj suprug, koji je najzaslužnija osoba za ovo što sam ja danas. Prije 13 godina dobio je razmaženu djevojčicu, a danas uz sebe ima ženu koja može da ga prati", rekla je.