Prepustili se strastima
0

Sean Penn ima novu ljubav, paparazzi ga "uhvatili" kako strastveno ljubi znatno mlađu glumicu

I. S.
Foto: X
Foto: X
Sean Penn (64) strastveno je ljubio mladu moldavsku glumicu Valeriju Nicov na ulicama Madrida. Njeno godište još uvijek nije poznato, ali vjeruje se da je u dvadesetim.

Uživali su u noćnom izlasku, a nakon toga su se zaputili u hotel. Paparazzi su "uhvatili" Valeriju sa Seanom Pennom nekoliko mjeseci nakon što je viđena s Hunterom Bidenom, sinom Joea Bidena.

Ona je dosad ostvarila uloge u filmovima "Tenor", "Paris Pigalle" i "Lineman Up: Storm Soldiers 3", koje nisu toliko zapažene.

Foto: X
Foto: X

Sean je prošle godine okončao vezu s glumicom Nathalie Kelley. Od 2020. do 2022. bio je u braku s glumicom Leilom George.

S bivšom suprugom Robin Wright ima dvoje djece - kćerku Dylana i sina Hoppera. Krajem 1980-ih bio je u braku s Madonnom. Nedavno je u intervjuu za The New York Times izjavio:

"Naprosto sam slobodan. Ako ću biti u vezi, i dalje ću biti slobodan ili neću biti u njoj i neću biti povrijeđen. Ne vjerujem da će mi ljubav opet slomiti srce."

Također je rekao da izbjegava drame u vezama te da su mu kolegice iz filmske industrije pokazale da veze ne moraju biti dramatične ili iscrpljujuće.