Promijenio karijeru
122

Šejla Zonić nakon što je njen suprug dao otkaz u državnoj firmi: Bilo je pitanje kada će se to desiti

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. pjevačica Šejla Zonić osvrnula se na odluku svog supruga Armina Zonića da napusti posao u MUP-u TK kako bi se u potpunosti mogao posvetiti njenoj karijeri.
"To je sad zvanično. Sve ono što je pričao dok je trajalo takmičenje Zvezde Granda sada se i obistinilo. Dao je otkaz. Počeo je da snima moje spotove, da se bavi videom i marketingom", rekla je Šejla za Grand.

Također je navela da se nije konsultovao s njom prije nego što je dao otkaz i da je on već davno donio ovu odluku.

"Na kraju, sada radi ono za šta se i obrazovao. Završio je fakultet za marketing, dizajn i tržišne komunikacije i samo je bilo pitanje vremena kada će to da se desi. Sada je došao taj trenutak i drago mi je što se to onako sudbonosno desilo", kazala je.

Također je navela kako je on kroz njeno takmičenje u Zvezdama Granda otkrio sebe. Dodala je kako im je njena pobjeda u spomenutom muzičkom takmičenju oboma promijenila živote. Njih dvoje su se vjenčali 2022. godine. Ranije je na Instagramu otkrila kako je izgledao njihov prvi susret.

"Armin je iz noćne smjene krenuo na put od četiri sata iz Tuzle i došao meni. Po osmijehu možete pretpostaviti da smo oboje odmah znali da je to to. Živjela ljubav!", napisala je.