Takmičarka iz BiH
714

Šejle Zonić nakon pobjede na Zvezdama Granda: Više nema povratka, sada idem graditi svoju karijeru

N. C.
Šejla Zonic (Foto: Grand)
Šejla Zonic (Foto: Grand)
Šejla Zonić iz Tuzle ovogodišnja je pobjednica muzičkog showa Zvezde Granda, a nakon pobjede dala je intervju za Grand.

Ona je rekla kako se prije devet mjeseci premišljala da li da se prijavi na takmičenje, a sada ni sama ne može vjerovati da je upravo ona pobjednica 17. sezone.

"Zbunjena sam, puno je emocija tenutno, ali su sve pozitivne emocije. Čekam sutrašnji dan da se malo slegne sve, ali sam presretna što sam ispunila svoja očekivanja, ali i očekivanja moje porodice i svih onih koji su glasali za mene", kazala je.

Na pitanje kakvi su joj planovi nakon pobjede, Šejla je sa osmijehom odgovorila:

"Više nema povratka nazad, sad samo naprijed i jako. Idem dalje da snimam svoje pjesme i spotove, da gradim svoju karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće", kazala je.

Šejla je pred finale osjetila i negativnu stranu popularnosti koju je stekla tokom učešča u takmičenju. U eri društvenih mreža, tik pred finale, naišla je i na negativne komentare koji su je veoma zaboljeli.

"Iskreno, teško mi je palo to, nije mi to trebalo, ma nikome to nije trebalo. Bilo je stresno samim tim što je finale tu, svi smo ushićeni, hoćemo da damo sve od sebe i da naša publika glasa za nas. Iskreno, to sve me je poljuljalo još na tonskoj probi i bila sam baš loše, ali tu je podrška muža i roditelja", dodala je.

Pobjedu u najgledanijem muzičom takmičenju planira da proslavi velikim koncertom u Bosni, kome se neizmerno raduje.

"Nadam se da će biti koncert, trebalo bi da bude, da li Tuzla ili Sanski Most, vidjet ćemo", kroz osmeh je priznala Šejla. < U finalu se za pobjedu borilo 20 takmičara, a čak devet ih je bilo iz Bosne i Hercegovine.O pobjedniku su odlučivali SMS-ovi publike iz pet zemalja - BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije.

Saša Popović je otkrio da je pristiglo 530 hiljada glasova, a pobjednica je osvojila 132.047 glasova publike. U super finale nakon tri kruga su prošli Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski i Šejla Zonić.

Pobjednik Zvezda Granda osvojio je statuu, pjesmu, automobil Škoda Kamiq kao i kompletan marketing. Ovo je deveti takmičar iz Bosne i Hercegovine koji je odnio pobjedu u Zvezdama Granda.