Pomirila se s tim
90

Selena Gomez ne planira trudnoću zbog zdravstvenih problema: Mogla bih ugroziti svoj život

L. R.
Selena Gomez (Foto: EPA-EFE)
Selena Gomez (Foto: EPA-EFE)
Selena Gomez danas je otkrila da ne planira trudnoću zbog brojnih zdravstvenih problema.
Nakon što su mediji posljednjih dana izvještavali o njenom privatnom životu i zaradi, 32-godišnja glumica i pjevačica odlučila je dati intervju za Vanity Fair u kojem je otkrila neke detalje.

"Nažalost, imam mnogo medicinskih problema koji bi ugrozili moj život i život bebe. To je bilo nešto zbog čega sam neko vrijeme morala tugovati", izjavila je Selena.

Inače, njoj je 2013. godine dijagnosticiran lupus, a 2017. godine joj je transplantiran bubreg. Međutim, tada nije razmišljala da će to predstavljati problem. Kako kaže, sada se pomirila s tim i prihvatila da neće biti onako kako je zamišljala.

"S tim saznanjem sam na puno bolje sada. Smatram da je sreća što postoje prekrasne osobe koje su voljne biti surogat majke i posvajanja, što su obje velike mogućnosti za mene. To me učinilo stvarno zahvalnom i za žene koji 'umiru od želje' da budu majke. Ja sam jedna od njih. Uzbuđena sam zbog toga kako će to putovanje izgledati, ali izgledat će malo drugačije. Na kraju dana, nije me briga. Bit će to moje dijete", rekla je.

Ranije je govorila o tome da je planirala posvojiti dijete do 35. godine, ako još uvijek bude sama. No, ona je trenutno u vezi s producentom Bennyjem Blancom. Zanimljivo je i da je Blanco ranije rekao kako želi imati djecu sa Selenom.

Početkom augusta, Selena je potaknula glasine o zarukama kada je objavila fotografiju na kojoj emotikonom srca prekriva prstenjak na lijevoj ruci. Nedugo nakon toga, snimljena je u javnosti s velikim zlatnim prstenom. Međutim, još uvijek nije potvrdila niti negirala glasine o zarukama.