U vezi s Bennyjem Blancom
0

Selena Gomez ovom fotografijom pokrenula glasine o zarukama: Jedan detalj zaintrigirao fanove

L. R.
Selena Gomez (Screenshot/Instagram)
Selena Gomez (Screenshot/Instagram)
Glumica i pjevačica Selena Gomez nedavno je putem svog Instagram profila podijelila selfie, a zbog jednog detalja mnogi fanovi smatraju da se zaručila u tajnosti.

Naime, 32-godišnja zvijezda je objavila fotografiju na kojoj pozira ispred ogledala u javnom toaletu, ali je emotikonom u obliku srca prekriva prstenjak na lijevoj ruci.

Selena i njen dečko Benny Blanco ranije su govorili o vjenčanju, a fotografija je dodatno izazvala sumnju kod njenih fanova i tako potaknula glasine o zarukama.

Inače, Selena je javno govorila da Bennyja smatra ljubavlju svog života, a ranije je pisala o tome kako joj je on ujedno i najbolji prijatelj. Na društvenim mrežama često dijele fotografije na kojima se vidi kako ljube ili grle. Par je ozvaničio svoju vezu u decembru prošle godine.

Podsjećamo, Selena od oktobra 2017. godine, kada je nakon 10 mjeseci veze prekinula s The Weekndom, nije imala javno poznatu vezu. Prije njega bila je u vezi s Justinom Bieberom čak sedam godina što je uključivalo i brojne prekide.