Nepoznati detalji
15

Senidah govorila o smrti roditelja pa otkrila da je u rodu s bivšim učesnikom Zvezda Granda

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenska pjevačica Senidah nedavno je najavila koncert u Beogradu, a tim povodom je govorila za Telegraf te je komentarisala planove za ovaj nastup, saradnje, ali i otkrila da joj je učesnik Zvezda Granda rođak.

Pjevačica je otkrila planove za objavu albuma, najavivši svoj prvi solistički koncert u Beogradu. Pored toga govorila je i duetu s Dinom Merlinom te je rekla da joj je to najdraža saradnja.

"Uvijek ću spomenuti Dina Merlina, on mi je najjači. Slušala sam ga kao mala, slušam ga i dalje. Obožavam njegov glas. Radila sam i sa Cobijem, sa njim mi je bilo ludo. On je car. Možda nekad nešto ponovo uradimo", kazala je za Telegraf.

Pjevačica je podijelila i zanimljivost da joj je crnogorski pjevač i učesnik Zvezda Granda Edis Agić rođak.

"Zapravo, njegov deda i moj deda su braća. Bliski smo. U Crnoj Gori su svi bliski, iako je ne znam koje koljeno, oni kažu jako blizak. Divan je dečko. Nisam ni znala da pjeva. Prije par godina sam tek saznala da voli muziku, poslije sam ga vidjela u emisiji. Nisam znala da je takav vokal. Čuli smo se i vidjeli nedavno u Podgorici", ispričala je pjevačica.

Nedavno je govorila i o svojim roditeljima te otkrila dosad nepoznate detalje.

"Bježim od problema i emocija da se ne bih srela sa njima i sa bolom. Dese se sitnice da me izbace iz takta. Najbolnija stvar u mom životu je svakako gubitak roditelja. Kao mala sam izgubila oca i onda kada sam sa dvadeset sedam godina ostala bez mame, kada mi je trebala, nje više nije bilo. Bježala sam dugo od toga...Kada pjevam emocije vučem iz svega što mi se dešavalo u životu", ispričala je u emisiji Blic dan.