Posebno emotivan susret
36

Sergej Trifunović se s psom zbog kojeg je priveden pojavio na dočeku srbijanskih košarkaša

N. O.
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel
Srbijanski glumac Sergej Trifunović vratio se u Beograd nakon događaja u Splitu, a pojavio se na dočeku srbijanskih košarkaša poslije osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu i to u pratnji psa zbog kojeg je dobio kaznu, a potom i uzrokovao incident.
Trifunović je bio u centru skandala prethodnih dana, nakon što je priveden u Splitu zbog kupanja s psom u moru, a potom mu je zabranjen ulazak u Evropsku uniju poslije vrijeđanja policijskih službenika.

Glumac se nakon svega vratio u Srbiju te se pojavio na aerodromu u Beogradu na dočeku srbijanskih košarkaša koji su na Svjetskom prvenstvu osvojili srebrnu medalju.

Zanimljivo je da je stigao u pratnji psa, zbog kojeg je došlo do incidenta u Splitu.

Screenshot/Telegraf
Screenshot/Telegraf

Trifunović se priključio drugim navijačima reprezentacije Srbije koji su dočekali reprezentativce, a posebno srdačan susret imao je s Aleksom Avramovićem.

Zagrlio ga je i podigao te se fotografisao s njim, a potom se zabilježenim snimkom pohvalio na Instagramu.

Trifunović je nakon incidenta u Splitu na spomenutoj društvenoj mreži poručio da nikad više neće doći u ovaj grad.

Podsjeitmo, glumac je priveden na splitskom Kašteletu nakon što ga je građanka prijavila dok se igrao sa svojim psom. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Trifunović je počeo vrijeđati i omaložavati što je zahtijevalo policijsku intervenciju.

Trifunović se tim povodom oglasio putem Instagrama gdje je prenio svoje iskustvo sa splitskom policijom.

"Maltretiranja koje sam danas doživio, mogu da se uporede s historijskim slikama u kome gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i 'pit bull security bedžom', koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne 'ližu' s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio, nisam nikad i nigdje. Da 'kontraparafraziram Olivera Dragojevića: 'Nikada više neću doći u Split'", poručio je Trifunović putem svog Instagram profila.