Smetaju joj tračevi
52

Šerifović oštro odgovorila na glasine o novoj djevojci: Medijski džak za udaranje

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marija Šerifović je otputovala u Veronu s pjevačicom Jovanom Pajić, a neki srbijanski mediji ubrzo su izvijestili da su u ljubavnoj vezi. Marija je zatim oštro odgovorila na ove navode.

"Zapravo mi se čini da postoje dvije Marije Šerifović. Jedna prava, u mojoj koži i s mojim glasom i karakterom, i druga, samo spolja slična - koja sa tom pravom nema nikakve veze. Ona služi za napade, klevete i neumorno tračarenje na njen račun. Ta druga, 'lažna Marija Šerifović' nije predviđena da ima dušu i osjećanja, jer je ona postala medijski džak za udaranje. Pa kako ko stigne da je oplete i lupi što jače i brutalnije, po mogućnosti do pojasa. Tako živimo uporedo, ja i moja dvojnica, pod istim imenom i sličnim, a tako različitim načinom postojanja", napisala je.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Jovana je zatim svima poručila da je riječ o prijateljskom odnosu.

"Nikad ništa nisam demantovala, nemam ni ovdje šta, osim ovih insinuacija i malicioznog naslova. Nikad nikome na pamet nije palo da nas stavlja u ovaj kontekst više od jedne decenije, a valjda kad se razvedeš, onda si ničiji pa svako može da se češe i lijepi etikete. Šta sam sve čula o sebi u posljednjih godinu dana, ovo mi dođe kao limunada. Nismo u vezi, ali priznajem, bila bi to ludilo senzacija! Marija, predlažem da me ili pozoveš na dejt konačno ili da prestanemo da se družimo", navela je.