Oprezna je
232

Šerifović otkrila zašto ne smije puno govoriti o ocu svog sina: Može me tužiti za 10 miliona dolara

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Marija Šerifović gostovala je u sinoćnjem izdanju emisije "Ami G show", a jedna od glavnih tema razogovora bio je njen šestomjesečni sin Mario.

Marija je sina dobila uz pomoć surogat majke, a sada je otkrila i zašto o njegovom ocu ne smije govoriti.

"To su stvari o kojima ne mogu i ne smijem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac", objasnila je pjevačica.

Na pitanje kako je odlučila dati sinu ime Mario, Marija se prisjetila.

"To jutro u bolnici, pošto sam željela što prije da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta: 'Kako se zove dijete, hoćete li reći?!'. Svi gledamo u dijete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče", rekla je ona i dodala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška, čime god on želio da se u životu bavi.

"Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi: 'Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje'. Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živjet će na Beverly Hillsu, a ako bude vulkanizer, kupit ću mu čitav Tošin bunar. Trudit ću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac", zaključila je pjevačica.