"Ili je imaš ili ne"
19

Severina kandidatu Superstara kazala šta mora imati da bude zvijezda pa nasmijala sve izrazom

N. O.
Screenshot/Superstar/RTL
Screenshot/Superstar/RTL
Hrvatska pjevačica Severina član je žirija hrvatskog muzičkog takmičenja "Superstar", a u prethodnoj emisiji kazala je šta to takmičar mora imati i nasmijala sve svojim izrazom.

U isječku objavljenom na TikTok stranici takmičenja može se vidjeti pjevačica dok se obraća takmičaru Luki Veljoviću, a odlučila mu je reći šta je to potrebno da bi bio zvijezda.

"Luka, mene je maloprije pitala voditeljica, mislim da je bio dnevnik RTL-a - vijesti ustvari. Pitala me, kao: 'Šta treba kandidat imati?'. Ti imaš sve, ali imaš i neku je*u", kazala je pjevačica na šta su se svi nasmijali.

@superstarcroatia Ili ju imaš ili ne 😎 #superstarhr2023 #severina #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

Severina je tvrdila da ne zna kako to drugačije pojasniti, a a Nika Turković kazala joj je da je čekala da uđu u live kako bi to mogla reći naglas.

"Ne, ja kad ono ljudi kažu kao ima harizmu i to, ja se ne bih s tim pretencioznim izrazima baratala", pojasnila je u nastavku Severina.

Nastavljajući s objašnjenjem kazala je kako ona koristi upravo taj izraz te je i takmičaru koji dolazi iz Švicarske kazala da upravo on "ima tu j..u".