I sama je dobila poklon
111

Severina na nastupu skinula top i bacila ga u publiku: "Razmjena ljubavi"

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina je ovog vikenda nastupala u Ptuju u Sloveniji, a koncert je obilježila njena razmjena poklona s publikom.

Naime, pjevačica je iz publike dobila plišanog medvjeda na poklon te je odlučila uzvratiti poklonom pa je skinula top sa sebe i bacila ga u publiku. Uz top je poklonila i naušnice koje je nosila.

"Razmjena ljubavi; vi meni najslađeg medu, ja vama naušnice i top, a i komadić srca. Sreća je moja što život provodim na pozornici i gledam ovakve prizore", poručila je pjevačica uz snimak s koncerta.

Pjevačica je na nastupu nosila prozirnu mrežastu majicu preko koje je imala top s printom koji je naposlijetku darovala publici, a uz to je nosila kratke Adidas hlače te cipele na visoke pete.

Uz snimak razmjene poklona pjevačica je podijelila još jedan s istog nastupa na kojem pjeva hit "Od rođendana do rođendana" koji je napisao Saša Lošić Loša.

"Jedan od najboljih, moj veliki prijatelj, gospodin Saša Lošić Loša mi je napisao dvije prekrasne pjesme: 1996. 'Od rođendana do rođendana' za album 'Moja stvar' i 2007. naslovnu pjesmu najgledanijeg slovenskog filma 'Petelinji zajtrk', koja je postala svojevrsna slovenska himna, a zove se 'Gardelin'", navela je Severina.

Zahvalila se Loši te napomenula da je Plavi orkestar trenutno na turneji, a nakon što su pauzirali s nastupima pet godina.