Pozirala s prijateljima
129

Severina nakon nastupa u Sarajevu: Kafu kad zakuvaš, fildžan se ostavlja

L. R.
Severina (Foto: D. S./Klix.ba)
Severina (Foto: D. S./Klix.ba)
Severina je sinoć nastupala na otvorenju diskoteke Aqua u Sarajevu, a tom prilikom nije krila svoje oduševljenje zbog posjete glavnom gradu BiH.
Ona je danas putem svog Instagram profila podijelila i fotografiju s sinoćnjeg druženja, a u opis je stavila poznate stihove pjesme "Fildžan viška" od Zabranjenog pušenja.

"Kafu kad zakuvaš, fildžan se ostavlja... Ako 'ko naiđe, je*i ga... To ovdje svako zna, jer to je raja iz Sarajeva", napisala je u objavi ispod fotografije.

Na fotografiji je pozirala zajedno s novinarkom i voditeljicom Emelom Burdžović, vizažisticom Renatom Ponjević, ekonomistom i brend menadžerom Jannom Amirom Alićem te poznatim sarajevskim frizerima Ensarom Dervišbegovićem i Elvirom Bajrićem.

Ubrzo nakon toga, podijelila je i fotografije s nastupa, a pokazala je i staru fotografiju iz Sarajeva koja je nastala prije 20 godina, poručivši da "srce uvijek jače kuca u Sarajevu".

Severina je i ranije u intervjuu za Klix.ba govorila da voli doći u Sarajevo te da joj je jedna od neostvarenih želja bila studirati u Sarajevu. Ovdje rado posjećuje svoju omiljenu ćevabdžinicu, a navela je da ovdje ima i puno prijatelja i poznanika.

Podsjećamo, Severina je sinoć otvorila sezonu sjajnih nastupa u poznatoj diskoteci, a brojna publika imala je priliku čuti neke od njenih najvećih hitova kao što su: "Dobrodošao u klub", "Ko me tjero", "Brad Pitt", "Otrove", "Italiana", "Tarapana", "Uzbuna" i druge.