Sudska agonija
22

Severina objavila kako je njen bivši suprug podnio više od 70 tužbi protiv nje

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina je jučer na Instagramu objavila kako je njen bivši suprug Milan Popović podnio više od 70 tužbi protiv nje. Posljednju je podnio zbog nedozvoljenog objavljivanja njegove adrese.

"Dobila sam još jednu plavu koverticu. Ordinari tjusdej, reklo bi se. 'Čovjek koji me tuži' je isti onaj čovjek koji je dao demantij da nije bjesomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60. Tačno. Od 2019. ta se brojka popela na više od 70. Tužio me ne samo bjesomučno u Hrvatskoj, 'čovjek koji me tuži' tužio me i u Srbiji da mi se potpuno oduzme skrbništvo?! Viši sud u Srbiji je to odbacio", napisala je.

Također je navela kako je Popović poslao "prijedlog ili tužbu" za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese, iako je on iz te kuće davao brojne intervjue. Severina tvrdi da je kuća bila pod zaštitom Grada Zagreba te da je on nekako od vlasti dobio dozvolu za njeno rušenje.

"Osim toga, vlasnik te kuće je neka firma na Cipru pa ne znam zašto me tuži onaj koji me tuži? Izašlo je nebrojeno medijskih natpisa o tome da je pokupovao 'pola Hrvatske' i sve su lokacije medijski otkrivene", dodala je.

Napisala je i kako je kuća na kojoj je kamera koja snima njenu zgradu također u vlasništvu Popovića i da su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić.

"Ladislav Matić je, pak, prijavljen da je zaposlen i prijavljen na adresi u firmi 'čovjeka koji me tuži'... I tako… A šta vi radite utorkom? Podijelite vaša iskustva", zaključila je.