Zajedno s Nikom Turković
78

Severina zbog izjave takmičara napustila studio "Superstara": Žao mi je, doviđenja

I. S.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Objavljena je najava za novu epizodu showa "Superstar", a u njoj se vidi kako je Severina zajedno s Nikom Turković odlučila napustiti studio.

Naime, takmičar Kristian Josip Periš je izjavio da je počeo pisati "modernu verziju Biblije", što je iznenadilo članove žirija. Tvrdi da danas svi pišu da su neovisni o Bogu i da mu se to ne viđa.

Severinu je zanimalo podržava li molitelje na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Kristian je pitao ko su oni, a pjevačica mu je objasnila:

"Zalažu se da muškarac bude glava obitelji i da žena nema nikakvo pravo glasa."

Kristian je rekao kako se ne slaže s njima.

"Slažem se da muškarac bude glava, ali...", dodao je, a Filip Miletić mu je upao u riječ: "... ali žena je vrat" te mu pružio ruku.

Mladić je dalje objasnio svoj stav.

"Bog je prvo stvorio muškarca pa je onda shvatio da je nešto zeznuo pa je napravio ženu. Nema vam tu šta smetati, muškarac mora biti glavni, ali žena ga mora testirati", naveo je.

Severina je na ovo samo rekla: "Aj bok, nisi prošao, a taman sam ti mislila dati da prođeš. Ne može."

Nika Turković mu je kazala da ih je malo uvrijedio. No, Filip Miletić i Tonči Huljić su se složili s Kristianom. Nakon toga je Nika pozvala Severinu da napuste studio.

"Ćao, nemate više vratove. Žao mi je, doviđenja", poručile su.

"Ne treba nam. Pazite da vam štikle ne puknu", odgovorili su im muškarci. Međutim, njih dvije su se na kraju ipak odlučile vratiti.