Zabrinula fanove
0

Sharon Stone objavila fotografiju s modricom na oku pa objasnila: Nisam znala gdje se nalazim

L. R.
Sharon Stone (Foto: EPA-EFE/Instagram)
Sharon Stone (Foto: EPA-EFE/Instagram)
Glumica Sharon Stone nedavno je putem Instagram profila objavila fotografiju na kojoj pozira s ogromnom modricom na oku što je zabrinulo njene fanove.

Međutim, 66-godišnja holivudska zvijezda je ubrzo nakon toga snimila video gdje je objasnila da nema razloga za brigu te da je nije niko pretukao.

"Ovo je putovanje bilo teško, ali ja sam jača", napisala je ispod objave.

Fotografija na kojoj pozira ispred lifta, nastala je tokom odmora u Turskoj, gdje je i došlo do ozljede. Video koji je objavila je također snimila dok je na odmoru.

"Znam da ste svi zabrinuti kako sam dobila modricu na oku pa sam vas htjela obavijestiti. Bila sam u toliko hotela u toliko zemalja da sam ustala usred noći da obavim nuždu i nisam znala gdje se nalazim pa sam udarila licem o mramor", objasnila je Stone.

"Ne, niko mi ništa nije napravio i da, dobro sam i super se zabavljam. Dočekana sam jako lijepo na svom putovanju gdje god sam bila. Jednostavno se najbolje provodim", poručila je fanovima.

Stone je potom skinula sunčane naočale kako bi pokazala ogromnu modricu na oku. Ona je navela da se osjeća sve bolje i potom se našalila rekavši kako su njeni fanovi trebali vidjeti mramor na kojem se ozlijedila. Na kraju se zahvalila fanovima što brinu o njenom stanju.

Inače, Sharon Stone često putuje. Nedavno je bila u Italiji na filmskom festivalu, a posjetila je i Francusku.