Gostovala u emisiji
36

Sjećate li se lika Maggie iz sitcoma "Dadilja"? Evo kako glumica danas izgleda

N. O.
Screenshot
Screenshot
Glumica Nicholle Tom najpoznatija je po ulozi u kultnom sitcomu "Dadilja", a nedavno je sve iznenadila pojavljivanjem u emisiji The Moring Show.

Nicholle Tom je imala samo 15 godina kada se prvi put pojavila u seriji "Dadilja" i glumila Maggie Sheffield, najstarije dijete Maxwella Sheffielda (Charles Shaughnessy), brodvejskog producenta koji unajmljuje Fran Fine (Fran Drescher) da se brine o njegovo troje djece.

Sada, bivša dječija zvijezda ima 45 godina i iznenadila je obožavatelje rijetkim pojavljivanjem na TV-u ove sedmice u emisiji The Morning Show.

Screenshot/The Morning Show
Screenshot/The Morning Show

Glumica je nosila tamnoplavi satenski sako i top s printom, sasvim drugačiji izgled od lika koji je tumačila.

Govoreći o radu na seriji od 1993. do 1999. godine, Nicholle je rekla voditeljima: "Imala sam 15 godina u to vrijeme i bilo je takvo odrastajuće iskustvo".

Screenshot/The Morning Show
Screenshot/The Morning Show

Nicholle je prokomentarisala i njen odnos s Fran kazavši: "Bile smo bliske, uvijek je izgledala kao da mi je šefica, a ja sam bila jedno od djece u seriji, ali sam se uvijek ugledao na nju".

"Družile smo se, ona mi je uvek bila pravi mentor, naučila me mnogo, o svemu! Zaista mi je bila kao dadilja u stvarnom životu i u 'Dadilji'!", dodala je.

Nicholle je nastavila raditi na televiziji i filmu od "Dadilje", ali je otkrila da se ne bi protivila ponovnom okupljanju s glumačkom postavom hit sitcoma za film.