Evo kako je glasao žiri
14

Sjećate li se Stevana i njegove verzije Pink Floyda na harmonici? Predstavio se u Supertalentu

N. O.
Screenshot/Nova TV
Screenshot/Nova TV
Prvu epizodu nove sezone Supertalenta obilježio je nastup Stevana Lakatoša kojeg na društvenim mrežama prepoznaju po njegovoj verziji pjesme Pink Floyda "Another Brick in the Wall" koju naziva "Cigla u zidu".
Publici se upravo predstavio izvedbom obrade pjesme "Another Brick in the Wall" te "Darlin'", a žiri je osvojio čim je zakoračio. Nakon toga je izveo i pjesmu "Ko te ima taj te nema".

"Stevane, možemo se mi sad tu smijati ili ne. Sad kada bi baš sjecirali Vaše pjevanje, Vi to više izvodite da zabavite narod, a malo manje da sad ljudi mogu čuti kako Vi dobro pjevate, ali u suštini Vi dobro pjevate", kazala mu je Maja Šuput.

Martina je ipak imala zamjerki za pjevanje te je kazala: "Meni je to bilo mrvicu preglasno".

Ipak, Stevan je naposlijetku dobio tri "Da" i prošao u sljedeći krug.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci njegova izvedba osvojila je društvene mreže, a riječ je o snimku starom nekoliko godina.

Radi se o starom prilogu s Radio Televizije Crne Gore na kojem je Stevan izveo pjesme "Another Brick in the Wall" Pink Floyda te "Darlin'" Frankieja Millera. Njegova "verzija teksta" odnosno izgovor riječi na engleskom jeziku osvojila je korisnike TikToka, a snimci su mnoge nasmijali.