Uzima Ozempic
23

Slavna glumica nakon razvoda snimljena na plaži, nikad nije bila mršavija

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumicu i reality zvijezdu Tori Spelling, najpoznatiju po ulozi Donne Martin u teen seriji "Beverly Hills, 90210", fotografi su snimili na plaži.

Glumica je na sebi imala minijaturni, zeleni, dvodijelni kupaći kostim, a fanove je iznenadilo kako izgleda. Naime, Tori je izgubila podosta kilograma, a u svom podcastu je priznala da je počela uzimati lijek za dijabetičare Ozempic kako bi postigla fit liniju.

Rekla je i da se godinama borila s viškom kilograma. Kada su slike s plaže izašle u javnost, fanovi su bili zabrinuti zbog njenog izgleda.

Nakon što doznalo da se glumica Tori Spelling razvodi od Deana McDermotta nakon 17 godina braka, mediji su počeli pisati o njezinoj financijskoj situaciji. Naime, u septembru se doznalo da s petero djece spava u motelu u kojemu soba košta nešto više od 90 eura noć, a nakon toga je s djecom živjela u kamperu u Kaliforniji. Kasnije je uspjela pronaći kuću u koju se uselila s djecom, te je počela plaćati najam za nju.

Prije nekoliko mjeseci je otkriveno da je glumica dužna banci 200.000 dolara. Taj novac posudila je prije 12 godina. Kako stoji su sudskim dokumentima, City National banka traži da im Spelling i uskoro bivši suprug vrate 400.000 dolara, koje su posudili i obećali vratiti s kamatama. Tori banci duguje 219.796.66 dolara, dok Dean duguje 202.066.10 dolara.

Inače, cijelo vrijeme mnogi su se pitali što se stvarno dogodilo i zašto se brak raspao, iako su Tori i Dean imali turbulentnu vezu. Neki su nagađali da će se razvod kad-tad dogoditi i fanovi nisu bili pretjerano iznenađeni.

Nedavno se glumac prvi put oglasio nakon što je sam podijelio da se razvodi na Instagramu u junu ove godine.

"Sve što je Tori ikad napravila do današnjeg dana je bilo da želi da ja budem sretan i zdrav. Nanio sam mnogo štete i boli toj ženi", izjavio je u intervjuu za Daily Mail.

Dean je rekao kako je bio jako depresivan, te da je imao napadaje bijesa, a sve je to pojačavao alkohol te lijekovi za koje je imao recept.