Zabrinuo fanove
20

Slavni muzičar hospitaliziran nakon što je zadobio teške opekotine: Lice mi je spaljeno

I. S.
Foto: X
Foto: X
Sid Wilson iz heavy metal benda Slipknot hospitaliziran je nakon što je zadobio teške opekotine. On se oglasio na Instagramu i fanovima objasnio šta se dogodilo.

"Lice i obrazi su mi spaljeni. Eksplozija me pogodila u lice. Bit ću dobro, ali sam imao ozbiljne opekotine po licu i rukama", kazao je.

Na snimku je pokazao kako sada izgleda. Dodao je da su ljekari uradili rendgenske snimke grudnog koša kako bi utvrdili da li se nagutao plamena.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

Također je naveo kako je bio na imanju zajedno sa svojom djevojkom Kelly Osbourne u Iowi i pokušavao da naloži vatru. Kelly je zatim rekla: "On se doslovno zapalio. Sve je eksplodiralo".

Nasreću, situacija sada nije ozbiljna i on se dobro oporavlja. Fanovima je poručio da će se potruditi da što prije započne s turnejom. Također je naveo kako planira otići u drugu zdravstvenu ustanovu kako bi nastavio s liječenjem.

"Bit ću uredu. Sve vas volim", kazao je na kraju snimka. On je inače poznat po svojim vratolomijama koje izvodi na nastupima poput skakanja u publiku, udaranja samog sebe različitim instrumentima itd.