Zatražio oprost
77

Slavni muzičar priznao da je dobio dijete s ljubavnicom pa poručio: Volim svoju suprugu

I. S.
Foto: X
Foto: X
Dave Grohl, frontmen benda Foo Fighters, iznenadio je fanove objavivši na društvenim mrežama da je dobio dijete s ljubavnicom.

"Nedavno sam dobio izvanbračnu kćerku. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju suprugu i djecu i radim sve što mogu da povratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost. Zahvalni smo što ste obzirni prema mojoj djeci dok zajedno idemo dalje", napisao je.

Isključio je komentare na ovoj objavi. On je od 2003. godine u braku s manekenkom i producenticom Jordyn Blum. Još uvijek se nije oglasila povodom njegovog priznanja da je bio nevjeran. Imaju tri kćerke - Violet, Willow i Opheliju Saint.

U ranijem intervjuu za magazin Elle naveo je da nije bio spreman za ozbiljnu vezu kada je upoznao Jordyn i prestao joj se javljati nakon što su nekoliko puta izašli zajedno. Međutim, nakon nekoliko mjeseci se predomislio i pozvao je, a onda su započeli vezu.

Ona je nekoliko puta sarađivala s njegovim bendom Foo Fighters. Pojavila se u spotu za pjesmu "White Limo", a učestvovala je i u režiranju spota za singl "Walking a Line".