Najljepše što je vidjela
72

Slavnu komičarku dojmio Smithov gest: Postoje muškarci koji brinu o svojim ženama

I. B.
Tiffany Hadish dopao se Smithov gest sa dodjele Oscara (Foto: Instagram)
Tiffany Hadish dopao se Smithov gest sa dodjele Oscara (Foto: Instagram)
Slavna američka glumica i komičarka Tiffany Haddish otkrila je kako joj je sinoćnji incident sa 94. dodjele Oscara zapravo lijep gest jednog muškarca koji se zauzeo za svoju suprugu.

Glumica koja je sa Jadom Pinkett Smith glumila u filmu "Girls Trip" iz 2017. godine, izjavila je kako joj je se sinoćnji trenutak zapravo dopao.

"Kada sam vidjela crnca koji se zauzeo za svoju suprugu, to mi je mnogo značilo. Kao ženi, koja je nezaštićena, da neko kaže 'Ne izgovaraj ime moje supruge, ostavi je na miru', to je ono što bi muž trebao činiti, zar ne? Zaštititi je", rekla je Haddish za People.

Glumica nije skrivala da je za nju ovo bio dirljiv trenutak.

"Možda se svijetu ne sviđa kako je sve ispalo, ali za mene je to bila najljepša stvar koju sam ikada vidjela. Natjeralo me da vjerujem da još uvijek postoje muškarci koji vole i brinu o svojim ženama", dodala je glumica.

Dodala je i kako misli da je Willa povrijedilo ono što je čuo.

"Da Will nije bio povrijeđen vjerovatno ne bi ništa ni rekao. Ali jasno se moglo vidjeti da ga je to pogodilo. I oni su to iskoristili, stoga je on morao zaštititi svoju dragu", rekla je Hadis.

Više detalja o incidentu koji je obilježio 94. dodjelu Oscara možete pročitati ovdje.