Ušao u lift bez nje
36

Snežana Đurišić nakon što se na aerodromu izderala na svog partnera: Ko se ne voli, taj se i ne svađa

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/R. Z.
Foto: Pixsell/ATA Images/R. Z.
Snežana Đurišić nedavno je privukla pažnju na aerodromu u Beogradu nakon što su je paparazzi snimili kako kritikuje svog partnera Vanju Miloševića. Sada se osvrnula na ovu njihovu svađu.

Naime, dok su odlazili s aerodroma, on je ušao u lift, a ona je ostala vani jer nije bilo mjesta. Sačekala je drugi lift, a zatim se izderala na njega.

"Sa mnom neće moći. Sve ti j--em, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života! To nevaspitanje...", između ostalog je rekla prije nego što su ušli u automobil. Kofer je dala svom prijatelju, a on joj je savjetovao da se ne ponaša ovako pred kamerama.

"Šta nemoj pred njima? Pa oni su vidjeli da izlazim iz drugog lifta", odgovorila mu je.

Ona večeras nastupa na koncertu posvećenom Merimi Njegomir i Predragu Gojkoviću Cunetu u Centru za kulturu Vlada Divljan u Beogradu. Novinari su je, između ostalog, pitali o ovoj svađi.

"Znate kako, svako se svađa. Ko se ne voli, taj se i ne svađa. Sada spremam koncerte. Prodali smo sve, bit će to jedna dobra pop-folk žurka. Ne prepuštam ništa slučaju, a privatno to, ta neka pitanja, to nije primjereno da me pitate sad", rekla je, prenosi Nova.rs. Dodala je kako su mediji sve već objavili i da nema ništa novo kada je riječ o svađi.