Imala kiseli izraz lica
26

Snimak Rihanne o kojem svi pričaju: Pjevačici bilo naročito neugodno zbog preuske haljine

I. S.
Foto: X
Foto: X
Rihanna je prisustvovala otvorenju New York Fashion Weeka, a pažnju njenih fanova privukao je snimak s ovog događaja na kojem izgleda kao da joj neprijatno.

Naime, pridržavala je svoju haljinu koja joj je očigledno bilo preuska, a zatim je sjela u prvi red. Sve vrijeme je imala kiseli izraz lica.

Snimak se ubrzo počeo širiti društvenim mrežama, a komentari se nižu.

"Ovako ja izgledam kada izađem iz tuša kako bih se javila na telefon", "Ovaj snimak je tako čudan", "Ne znam kako joj je moglo pasti na pamet da izađe vani u ovako uskoj kreaciji", "Žena doslovno ne može disati", neki su od njih.

Pored ovog, korisnici društvenih mreža su primijetili da je Rihanna prošla pored Naomi Campbell. Prije toga se srdačno pozdravila s urednikom britanskog Voguea Edwardom Enninfulom.

"Naomi Campbell i Rihanna definitivno mrze jedna drugu", napisao je korisnik X-a.

One se još uvijek nisu oglasile povodom ovog snimka. Inače, New York Fashion Week spada među najpoznatije modne događaje u svijetu. Ovogodišnje izdanje traje do 11. septembra.

Mnoge dame pohrlile su u New York kako bi prisustvovale revijama, a neke od njih su: Beyonce, Janet Jackson, Blake Lively, Emily Ratajkowski...